ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ WWW.MUSICPRODUCTION.GR
 • User avatar
  administrator
  Posts: 29
  Joined: Mon Oct 31, 2016 5:48 pm
  Location: Athens
  Contact:

  ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ WWW.MUSICPRODUCTION.GR

  by administrator » Mon Oct 31, 2016 10:20 pm

  Ένα θερμό καλωσόρισμα από όλους εμάς εδώ στο musicproduction.gr - Το πρώτο φόρουμ συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων σε ό,τι αφορά την μουσική παραγωγή στην Ελλάδα.

  Ο σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι η παροχή βοήθειας, η εποικοδομητική συνεισφορά σε τεχνικά θέματα αλλά και η συζήτηση σε γενικά θέματα που αφορούν τη μουσική παραγωγή ασχέτως είδους ή κουλτούρας.

  Ανάμεσα στα Forums που έχουν δημιουργηθεί, θα βρείτε πολλές κατηγοριές και ποικίλη θεματολογία για ζητήματα που απασχολούν τον σύγχρονο παραγωγό που ψάχνει και προσπαθεί να βελτιωθεί μέσα απο εξάσκηση και πολλές ώρες ενασχόλησης.

  Η προσπάθεια βασίζεται σε γνώσειςς τόσο της ομάδας που διαχειρίζεται αυτόν τον ιστότοπο, όσο και σε γνώσεις μελών που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην συμπλήρωση ενός από τους - εν δυνάμει - μεγαλύτερους ιστότοπους που αφορούν τη μουσική παραγωγή.

  Παρακαλούμε να διαβάσετε τους κανόνες καλής λειτουργίας του φόρουμ και να τους τηρήσετε στον απαιτούμενο βαθμό για την εύρυθμη λειτουργία και καλή χρήση της γνώσης που μοιράζονται οι χρήστες μας μεταξύ τους.

  Καλή αρχή και καλές παραγωγές.

  Η ομάδα του musicproduction.gr
  Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο Forum μας.

  Η ομάδα του musicproduction.gr

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest