Ολοκαίνουρια Genelec SAM®
 • User avatar
  NickBacacos
  Posts: 4
  Joined: Mon Oct 31, 2016 5:44 pm
  Location: Καλλιθέα - Αθήνα
  Contact:

  Ολοκαίνουρια Genelec SAM®

  by NickBacacos » Thu Feb 09, 2017 3:54 pm

  Καλησπέρα σας απο τα Grey Studios Athens! Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την νέα μας αγορά - εγκατάσταση!
  Πάντα προσπαθούμε να είμαστε σύγχρονοι ακολουθώντας την τεχνολογία ώστε οι υπηρεσίες μας να ειναι προς τους πελάτες μας αποτελεσματικές, όσο μπορούμε μοναδικές και η συνολική εμπειρία να είναι ανάλογη της φήμης μας .
  Αρχικά η βασική μας σουίτα ήταν εξοπλισμένη με ένα set Focal CMS65 + Subwoofer και ως Δεύτερη επιλογή με τα πολυδιάστατα και αναγνωρισμένα Genelec 1031 με τον γνωστό ήχο που αποτέλεσε αναφορά για πολλά χρόνια στα studio τόσο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού ανάμεσα σε ηχολήπτες και παραγωγούς!
  To δωμάτιο έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από το σύνολο των χρηστών αλλά και πελατών κυρίως λόγω τις επιλογής μας για το σετ της Focal, έτσι θέλοντας να αναδείξουμε περισσότερο την προτίμηση μας, σκεφθήκαμε να προχωρήσουμε σε αγορά δεύτερου όμοιου σετ για το δεύτερο στούντιο παίζοντας εκ του ασφαλούς! Η έκπληξη δεν άργησε να έρθει με την νέα γενιά Genelec SAM (Smart Active Monitoring System) compact studio monitors και μετά από σύντομη σκέψη και χωρίς σχεδόν καθόλου ενδοιασμούς αποφασίσαμε να ενσωματώσουμε στην βασική μας σουίτα το πρώτο ζευγάρι + subwoofer στην Ελλάδα.
  Έτσι πλέον το δωμάτιο προσφέρει στον ηχολήπτη-χρήστη την ασφάλεια και την αναφορά του κλασικού 1031 σε σύγκριση με τον ολοκαίνουριο και λαμπερό ήχο του σετ τεχνολογίας SAM που ομολογουμένως είναι κάτι εντελώς αναπάντεχο. Η αλλαγή αυτή έγινε με σκοπό να εισέλθουμε μέσω της Genelec στη νέα γενιά εξοπλισμού και λειτουργικών συστημάτων αξιοποιώντας στο έπακρο το δωμάτιο που ήδη απέδιδε τα μέγιστα και προσέφερε υπέροχη ακουστική εμπειρία ενώ ταυτόχρονα να παρέχεται η δυνατότητα στον χρήστη να εργαστεί ακόμα πιο άνετα στο δεύτερο μας στούντιο, επίσης με ακουστική βελτίωση, το οποίο γνωρίζει ήδη μεγάλη κίνηση λόγω της εύχρηστης φιλοσοφίας του και του πρωτοποριακού σχεδιασμού του!

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επισκευθείτε το site της Genelec : να http://www.genelec.com/studio-monitors/ ... o-monitors

  Και να βρείτε τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του υπέροχου αυτού monitor!

  Καλή συνέχεια!
  Ευχαριστούμε, η ομάδα των Grey Studios Athens :idea:
  www.greystudios.gr
  https://www.facebook.com/greystudiosathens/

  Tags:

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests