ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • User avatar
  administrator
  Posts: 29
  Joined: Mon Oct 31, 2016 5:48 pm
  Location: Athens
  Contact:

  ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  by administrator » Mon Oct 31, 2016 10:18 pm

  Αγαπητά μέλη, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω απλούς κανόνες προς την καλύτερη λειτουργία και την αποφυγή περιττών αναρτήσεων αλλά και την διατήρηση του υψηλού επιπέδου που αξίζει σε ένα φόρουμ, ειδικά αν αυτό πρόκειται για την μουσική που όλοι αγαπάμε.

  1. Γενική Εικόνα και Περιεχόμενο

  Οι χρήστες υποχρεούνται να ακολουθούν τους απλούς κανόνες που αναγράφονται:

  Οι χρήστες υποχρεούνται να γράφουν χρησιμοποιόντας Ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες ώστε το κείμενο να είναι κατανοητό και να μπορεί να μεταφραστεί.
  Λατινικοί χαρακτήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο όταν αναφέρονται τεχνικοί όροι.
  Οι χρήστες παρακαλούνται να αποφεύγουν την έντονη σύνταξη, τη χρήση κεφαλαίων ή μεγαλύτερων σε μέγεθος γραμμάτων με σκοπό την έμφαση καθώς και την υπογράμμιση κειμένου.Τα έντονα χρώματα με σκοπό να αποσπάσουν την προσοχή είναι επίσης κάτι που θα πρέπει να αποφέυγεται για ευανάγνωστες αναρτήσεις και ομοιομορφία.
  Απαγορεύεται η αναδημοσίευση οποιουδήποτε υλικού χωρίς ανάλογη αναφορά στον χρήστη που το υλικό αυτό ανήκει ώστε να τηρείται η πνευματική ιδιοκτησία.
  Απαγορέυεται η ανάρτηση εκτός θέματος ή συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο εν μέσω αναρτήσεων. Οι χρήστες παρακαλούνται να συζητούν επι προσωπικού με μήνυματα που δεν επηρεάζουν την ροή της ενημέρωσης.
  Το περιεχόμενο ελέγχεται απο τους διαχειριστές με μοναδικό σκοπό την διατήρηση της πληροφορίας σε επίπεδο που αρμόζει, δεν υπάρχει λογοκρισία αλλά οι χρήστες παρακαλούνται να συντάσουν με ευγένεια και σεβασμό προς τα άλλα μέλη. Αναρτήσεις που περιέχουν ανάρμοστες λέξεις ή νοήματα θα διαγράφονται απευθείας και ο χρήστης που τις συντάσει θα διαγράφεται από τη λίστα μελών αφού πρώτα ενημερωθεί απο τους διαχειριστές για τον λόγο διαγραφής.
  Παρακαλούνται οι χρήστες που θα διαπιστώνουν ή εντοπίζουν τέτοιου είδους αναρτήσεις να τις αναφέρουν για λόγους διατήρησης της σοβαρής εικόνας και του υψηλού γενικού επιπέδου.

  2. Νέες αναρτήσεις

  Οι χρήστες παρακαλούνται να αναρτούν νέα θέματα ή ερωτήσεις στις σχετικές ενότητες ώστε οι ενδιαφερόμένοι να μπορούν να εντοπίζουν τις πληροφορίες ευκολότερα και με πιο μεγάλη άνεση.
  Κάθε νέα ανάρτηση θα εγκρίνεται απο τους διαχειριστές ώστε να αποφεύγεται ο περιττός όγκος πληροφοριών που μπορεί να δημιουργηθεί απο όμοιες αναρτήσεις.
  Οι χρήστες παρακαλούνται να αναζητούν τις πληροφορίες που τυχόν να υπάρχουν ήδη διαθέσιμες πριν ξεκίνησουν μια νέα ανάρτηση ώστε να αποφεύγονται πολλαπλές αναρτήσεις ίδιου θέματος.

  3. Σχολιασμός

  Προτείνεται η σύνταξη κειμένου στα Ελληνικά ώστε να λειτουργούν οι μεταφραστές του διαδικτύου σε περίπτωση που τεχνικοί όροι είναι δύσκολο να γίνουν κατανοητοί.
  Αγγλικοί όροι είναι λογικό να μην μεταφράζονται οπότε εξαιρούνται απο τον γενικό κανόνα όπως αναφέρεται και στους παραπάνω Γενικούς Κανόνες Περιεχομένου.
  Επιτρέπεται η χρήση links και η επεξηγηματικές φωτογραφίες που μπούν να φανούν χρήσιμες προς τους άλλους χρήστες.
  Απαγορεύεται η προσβλητική/υποτιμητική σύνταξη προς άλλα μέλη. Μέλη που την εξασκούν θα διαγράφονται με συνοπτικές διαδικασίες αφού πρώτα ενημερωθούν απο τους διαχειριστές για τους λόγους.

  Ελπίζουμε στην καλή λειτουργία να θυμάστε πως οι κανόνες είναι εδώ για να διασφαλίζουν την καλή και εύρυθμη λειτουργία.
  Δεν είναι αποτρεπτικοί και σε καμμία περίπτωση δεν έχουν σκοπό να περιορίσουν την διάδοση της γνώσης λογοκρίνοντας τους χρήστες.


  Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και σας καλοσορίζουμε στο musicproduction.gr
  Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο Forum μας.

  Η ομάδα του musicproduction.gr

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests