Δελτίο τύπου - Ανακοίνωση συνεργασίας!
 • User avatar
  NickBacacos
  Posts: 4
  Joined: Mon Oct 31, 2016 5:44 pm
  Location: Καλλιθέα - Αθήνα
  Contact:

  Δελτίο τύπου - Ανακοίνωση συνεργασίας!

  by NickBacacos » Thu Feb 09, 2017 3:42 pm

  Δελτίο Τύπου – Ανακοίνωση συνεργασίας
  Τα Grey Studios Athens είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την έναρξη μιας νέας πρωτοποριακής συνεργασίας με το BON Studio! Από 1/1/2017 υπερσύγχρονος χώρος των Grey Studios Athens φιλοξενεί στη βασική σουίτα του την νέα γενιά Smart Active Monitoring System (SAM®) της Εταιρίας Genelec® διαθέσιμη προς δειγματισμό – επίδειξη και χρήση για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά τη νέα πολυδιάστατη τεχνολογία αυτής της καταξιωμένης Εταιρίας.
  Από την πλευρά της η Εταιρία BON Studio ως εισαγωγέας και αντιπρόσωπος Ελλάδος παρέχει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να βρεθούν στις εγκαταστάσεις των Grey Studios Athens κατά το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017 και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία Genelec SAM® σε στουντιακό επίπεδο, τηρώντας όλες τις ακουστικές προδιαγραφές που αποδίδουν τη μέγιστη πιστότητα ηχητικής απόδοσης με την εγγύηση των Grey Studios Athens.
  Επιπροσθέτως οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να κρίνουν την εξέλιξη της τεχνολογίας καθώς στο ίδιο δωμάτιο λειτουργούν τα πλέον αναγνωρίσιμα Genelec 1031 ως σημείο αναφοράς μιας ολόκληρης Εταιρικής φιλοσοφίας σας αυτής της Genelec.
  Το νεότερο εγκατεστημένο μοντέλο που αντιπροσωπεύει την νέα τεχνολογία είναι το ζευγάρι Genelec 8330 SAM® + Subwoofer 7350.

  Σας Ευχαριστούμε πολύ!
  Ευχαριστούμε, η ομάδα των Grey Studios Athens :idea:
  www.greystudios.gr
  https://www.facebook.com/greystudiosathens/

  Tags:

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests